Шок! Шофьорът на Преслава уби старец на пътя и се скри

Преси шофьорМъжът, прегазил 84-годишния Петко Петков, всъщност  е шофьорът на фолкпевицата Преслава.

Иван Саравски беше задържан в понеделник, заедно с трима служители на КАТ-Пловдив и посредник, който участвал в схемата.

Катастрофата  станала на 6 декември  на пешеходна пътека на бул. „Христо Ботев“ в града на тепетата. Саравски не видял пенсионера, блъснал го, а по-късно раненият издъхнал в болницата. Иван избягал от местопроизшествието, а по-късно баджанакът му Борислав Тошев отишъл в полицията и признал, че той е бил зад волана по време на катастрофата.  Размяната станала  по съвет на полицейски служител, който задно с посредник спасявал тежки нарушители. Досието на Тошев било чисто, а това на Иван пълно с нарушения и актове.

След време обаче Борислав размислил и направил самопризнания. Той разбрал, че след като е причинил смърт на пътя, ще лежи в затвора, а такава саможертва не искал да прави.

Саравски очевидно е от близкото обкръжение на Преслава, тъй като в профила му има десетки снимки, на които  двамата са заедно. Той работел като неин шофьор и гард едновременно, когато брат й си почивал. Водил примата на концерти у нас и в чужбина.

По време на произшествието певицата не е била в колата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *