Юксел Кадриев вилнее пиян с колата си, прибраха го на топло

ЮкселЮксел Кадриев е на временна 24-часова „почивка“ на наровете в столично РПУ. Тв водещият предизвикал лека катастрофа с колата си точно на площад „Народно събрание“, където щъкат полицаи денонощно.

Инцидентът станал в 5 сутринта, но това не попречило на силите на реда да довтасат веднага. Те проверили водача с дрегер и установили 1,5 промила алкохол. Катастрофата не била кой знае каква можело да се размине с плащане на избития фар и одраскването на другата кола, но шофьорът бил ядосан, особено като видял кой го е блъснал и веднага звъннал на КАТ. Водещият се оправдавал, извинявал се, но нищо не го спасило. Ани и ЮкселПолицаите го прибрали в ареста да изтрезнее и да разследват случая.

По закон за над 1,2 промила алкохол се носи наказателна отговорност, затова и срещу Кадриев е образувано наказателно производство. Звучи някак нелепо новинарят, който ни съветва всяка вечер от екрана да караме внимателно и да не пием да се забърка този скандал. Най-вероятно Юксел е бил в едно от двете големи нощни заведения, които са близо до площада и се е почерпил незнайно с каква компания. В колата е бил сам, което значи, че не е разхождал дама да я черпи по заведенията, или просто не си е тръгнал с дама. Случаят е доста неприятен за телевизията, но оттам вече няма как да замажат положението. Зевзеци се шегуват дано водещият да е получил по-удобен нар, защото с тази тежка дископатия като нищо ще се премести от полицията пак в болницата. Ани Салич пък хем съчувствала на колегата си, хем му била бясна, защото заради него и тя пак ще влезе в прожекторите на жълтите новини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iTUbZWGV3tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *