Алисия избухна след поредната интрига на Николета! Ето как я насмете във фейсбук:

алисия4Алисия избухна срещу дългогодишната си врагиня  Николета Лозанова във Фейсбук.

Причина за това стана поредна  статия в сайт, където въпреки че не се посочва името на Николета, за всички става ясно,  че поръчителката е именно тя, защото на някои статии просто все едно е написано кой ги е поискал и кой е дал уж пикантната информация.

Вече прекалено дълго време един сайт произвежда буквално на конвейер измислени новини под строга диктовка. Това нямаше да е чак толкова лошо и пошло, ако после други не преписваха уж достоверната информация на този уж изключително достоверния източник.

То не бяха операции, то не бяха истории, в които тайнствено, но сигурно „добре осведомени източници“ ме замесват с нови мъже. Стигнаха даже дотам, че взеха чужда снимка и направиха „супер ексклузивен материал“ за мен.

А напълно  естествено любимото занимание на някои е  да се ровят в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов и да измислят все нови и нови пикантерии.

Мълча и гледам сеира на поръчителката, просто я гледам докъде ще стигне в желанието си за мъст, но чашата наистина започва да прелива. Всичко си има граница!

Не желая да бъда въвличана в каквито и да е подли интриги, създадени от трето лице  и да се спекулира непрекъснато с името ми! Смятам за напълно нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и абсолютно недоумявам защо някои хора намират това за пикантно и нередно.

Странно беше тогава, когато комуникацията между нас липсваше. Радвам се, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми винаги е било над всичко! Валери идва да види детето си и двамата са щастливи.

Оттам нататък личният живот на Божинов старши  не ме интересува – всеки има право на такъв, той също. Но е грубо и изключително грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш едно дете. Още повече, когато ти също имаш дете и то от същия мъж, категорична е Алисия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *