Шок! Ваня Джаферович гради кариера в „Плейбой“

Ваня ДжСлед като дълго време стоя в поза шпагат  между спорта и светския живот, Ваня Джаферович най-накрая реши, че е по-скоро светска персона и  избра своето бъдещо поприще.

Той напълно се отказа от футбола и започва сериозна  работа в най-популярното сред мъжете списание  „Плейбой“.

Хърватинът не може да играе футбол заради тежка травма и операция на коляното, но остана в „Берое“ като маркетинг мениджър.

Горе долу същото ще работи и в „Плейбой“, където отдавна го ухажвали. Красавецът приел да влезе в шефския борд на списанието в българската му редакция. Той не само щял да зарибява мъжете да плакнат око със снимките на знойните красавици в изданието, но и ще се занимава с маркетинга, набирането на рекламодатели и търсенето на спонсори.

Той ще бъде и лице на мъжката библия, но не е ясно ще се снима ли в нея, или просто ще я предсттавя по време на презентациите.

Футболистът вече е  по-известен с участието  си в родните риалитита, отколкото със спортните си прояви. Хората го познават, харесват го и му се доверяват, тъй като не направи нито една издънка, нито във футболната си кариера, нито на екрана.

За две години  Ваня мина през „Сървайвър“, където игра мъжки, бори се до последно и победи,  след това го поканиха в Биг Брадър, където се класира на второ място. Малко след това показа кулинарни умения в „Черешката на тортата“ и  затвърди статута си на светска персона.

Джаферович не е на Ви с „Плейбой“.  Съпругата му Жени се появи в списанието и го украси  с пищната си гола гръд още преди седем години.

В началото на тази година пък  бившият футболист беше  в журито на конкурса  Мис Плеймейт. С него беше и съпругата му, която  също е мерила сили и гръдна обиколка  в това състезание.

Сега семейството ще се премести в София, а Жени ще помага на мъжа си да отсява и оценява красавиците и да вдига имиджа на изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *