Шок! Слави бил като баща на Мартина, а не нейно гадже!

Слави и Мартина3След като любителите на мелодрамите проляха куп сълзи за раздялата между Слави и горката Мартина, роднини на балерината най-после проговориха.

Досега мълчахме, защото и двамата не протестираха срещу писанията за тях. Но сега вече чашата преля и няма да мълчим! Мартина започна в балета при него с 500 лива заплата. Буквално мизерстваше, ако не беше баба й да я издържа, щеше да умре от глад. Двамата никога не са имали връзка и не са живели заедно, продължават с шокиращите разкрития от родата. Тя много го уважаваше, имаше го като баща, съветваше се с него, засичали са ги по завадения, но там те говорят за работа. После той й направи заплатата 2000 лева, но нашето дете даваше всичко от себе си, за да изглежда добре на сцената и работата й беше направо къртовски труд.

За уж четири години връзка той не е стъпвал във Варна и не се е запознал с никого от семейството. Що за връзка е това? Просто нямаше такава, категорични са роднините и най-вече бойната й баба реститутка, която харчи почти всичко за внучката си.

Двамата даже и не са се карали, защото няма за какво. Тя го уведомила, че напуска балета и той й пожелал всичко добро. Нашето момиче вече е на 30 и осъзнава, че не може да си изкарва целия живот на сцената. Време му е за семейство, за деца. Да, във Варна е, но не е потънала в сълзи, а работи здраво да направи собствена балетна школа. С това ще се занимава в бъдеще, а баба й ще й помогне. След известно време всички ще чуят и разберат какво училище ще открие.

Време е тази спекулация за отношенията им със Слави да бъде спряна, колкото и пикантна да изглеждаше на медиите. Единственото вярно е, че тя се раздели с Борис Солтарийски, но не заради Трифонов, а заради прекаленото много алкохол, който Борис употребяваше, категорични са роднините на балерината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *