Гордост! Емо Чолаков криел голям питон в гащите си

Емил ЧолаковКултовият метеоролог на Би Ти Ви Емо Чолаков освен хумор и чар притежавал и още едно голямо качество, което го превърнало в любимец на телевизионните зрителки

Соноптикът криел в панталоните си сензационно по размери мъжко достойнство, което кара колежките му в нюзрума да се смеят притеснено и кокетно едновременно, а дамската аудитория пред малкия екран специално да гледа „Времето“ с премрежен от нега поглед, твърди „Всеки ден“.

Вчера Чолаков се появи на екран в плътно прилепнал бежов панталон с ниска талия, който окончателно не остави никакви съмнения, че левентът от Гоце Делчев е най-надареният кадър в телевизията. Големият пакет на метеоролога сякаш напираше да напусне оковите на панталона и се набиваше в очи, разсейвайки зрителките, които така не разбраха, че времето ще е студено, тъй като внезапно им стана много горещо.

Според хора на медията фенките на Чолаков се увеличили рязко, като го видяли в това панталонче и буквално  подпалили редакционните телефони след емисията да изкажат положително мнение за напращелия синоптик и да го обсипят с хвалебствия и въздишки. Най-активна билаа ученичка от Монтана, която се представила като Мими. Тя  звъняла над шест  пъти и изявила желание да отиде през лятото  на стаж в медията, като не искала хонорар, а даже била готова да си плати за удоволствието, за да бъде до идола си.

Мъжките атрибути на Чолеков  отдавна са обект на завистливи коментари и шеги в коридорите на телевизията. Запознати с историята на БТВ  твърдят, че конкуренция на напращелия метеоролог бил само  осветителят Асен, който работел в медията до 2004 г, но после  емигрирал в Австрия.

„Емил много се гордее със скрития звяр в панталоните си и разказва весели истории, как баща му, впечатлен от мъжеството му го показал на колегите си още докато Емо бил на 4 годиники. Бащата бил учител и дискретно показал на свои колеги момчето си в учителската стая, но в това време дошла директорката и прекъснала ядосано презентацията, като преди това едва не припадала от изненада“, разказва колежка на синоптика от телевизията.

Сред другите достойнства на Чолаков били и тези, че работил като шивач и можел и да бродира.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *