Шок! Синът на Емилия и Коко Динев си Играе с Огромен Питон в леглото! Виж Тук:

Емилия син питонБременната фолк певица Емилия шашна феновете си, като пусна снимки как синът й си играе с питон в леглото. И то не плюшен, а истински. 

Реакцията на последователите й не закъсня. Под снимките започнаха да валят коментари: луда ли си, ай стига бе, гнусно е, кошмарно е!

Емилия леко се обиди, особено на тези, които я наричат лоша майка.

„Не съм лоша майка и не намирам за нередно да снимам сина си, как си играе с истинска змия. Тя разсея съмненията, че влечугото е играчка и обясни, че си е съвсем истинско.

Това е питонът на братовчед ми, той си го гледа вкъщи и му е домашен любимец. От време на време Иван си играе с него и не виждам нищо ненормално и нередно.

emilia_koko

Синът ми обича влечугите, разбира се с тях! Непрекъснато ме моли да му купя змия, но не го правя заради бъдещото ми бебе. И той прекрасно ме разбира. Но не мога да му забраня да се увлича към такъв тип животни и да си играе с тях.

Не, не е страшно. Няма да го ухапят, няма нищо да му направят. Питонът от малък живее с хора и не ги застрашава. Детето ми го харесва, а аз не харесвам упреците ви, че съм лоша майка“, избухна чалга-дивата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *