Куката се Подмлади с 10 години! Вижте Как:

Куката без брадаМариан Вълев заприлича на нов човек, след като най-после се раздели с грозната четина по лицето си.

 Актьорът, който е по-известен като Куката от „Под прикритие”, най-после се реши да се обръсне и подстриже.  Досега той ходеше като клошар, който няма два лева да посети кварталната бръснарница.

Мариан поддържаше небрежния си вид заради ролята в култовия криминален сериал, където играеше лошо момче.

Между снимачните сезони обаче той продължаваше да разнася естествената си маскировка и даже приятелите му забравиха как изглежда всъщност.

Ще махна брадата, когато филмът свърши, обяснявал той мързела си да поддържа приличен и хигиеничен вид. Това му било оправданието, че ходи като изпаднал прошляк по улиците. Другият му силен аргумент е, че с тази си външност печели пари, защото хората очакват от него да изглежда като Куката.

Когато сериалът беше на върха, собствениците на дискотеки, чалготеки, клубове и всякакви места за развлечение го канеха да пие безплатно при тях, за което дори му плащаха хонорар. Присъствието му в заведението гарантираше повече посетители и силен оборот. Софийските бръмчалки  се надпреварваха да си правят селфита с него, без да се сетят, че това се отразява на сметката им.

Сега обаче сериалът свърши и Куката няма повече алиби да ходи в този вид.

Накрая той смъкна голяма част от космите по лицето и главата си и… внезапно се подмлади!

Вслествие бръснарската и фризьорска интервенция интересът на младите красавици към Мариан се засили, защото той припомни, че е красив и привлекателен мъж, дълго крит под рошава брада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *