Богатият ерген Борислав Комсийски не е никакъв Бизнесмен! Харчи парите на Майка си! Виж тук:

БориславчоБорислав Комсийски е една от най-загадъчните фигури във ВИП Брадър. И понеже не знае каква част от истината за себе си да каже, предпочита най-безогледно и масирано да лъже.

Обявеният за  милионер Боби не каза истината във  визитката си. В нея той заяви, че има собствен бизнес, прави много пари и сега му липсват само жена и дете. Изобщо, имам талант да удвоявам всичко, до което се докосна, изхвърли се той.

Приятелите му от Пазарджик обаче не мислят така и приели с широки усмивки представянето му.  Според тях истината около Боби е съвсем различна. Майка му била човекът с парите, тя го обучавала да прави бизнес, тя ръководела всяка негова крачка, а самият Борислав определено не се е самосъздал, както обясни в предаването.

Майката на Борислав има голяма  фирма за онлайн търговия с фитнес уреди и спортни стоки – една от първите на пазара. Успоредно с това разтропаната дама натрупала луди пари от производство и монтаж на соларни панели в цялата страна. А синът й само й помага в бизнеса.
Борислав балТой имал едно единствено начинание, което претърпяло огромен провал. Загробил един милион лева от майчините пари, за да построи цех за производство на дъвки без захар и да ги рекламира. Рекламата текла по тв „Планета“ и въпреки шумното огласяване колко са полезни дъвките, никой не ги купувал.
Така идеята не само не се осъществила1 а довела Борислав Комсийски до кучешки фалит!
В предаването Боби се държи затворено, дистанцирано, дразни съквартирантите с мълчанието си, а Жана го нарече „мъж, който няма топки и се държи като ощипана мома“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *