Шок! Моделката Глория се Барикадира в Тоалетната на „ВИП Брадър“! Вижте защо:

0

ГлорияПоредната мисия на „тайния бос” Жана Бергендорф  извади на показ нелицеприятни истини за виповете в Къщата на ВИП Брадър, които досега  успяваха да ги прикриват под лицемерни усмивки и фалшива загриженост.

В поредната мисия всички съквартиранти получиха „допълнително лично пространство” под формата на голям бял балон, който всеки съквартирант трябваше да носи вързан на колана си.

Който не си опази балона и го пукне без да иска, остава без багаж, без козметика и само по четка за зъби.

Жана пък получи задача да спука поне пет от тях, а последният да е на човека, който номинира за изгонване. За улеснение в изповедалнята й бе дадена и доста остра безопасна игла. За жертва Жана си избра Борислав Комсийски, тъй като бил прикрит и скучен.

И точно тогава лъснаха истинските лица на съквартирантите. Много от тях се оказаха дребнави и суетни. Първа „гръмна“ Ирина Тенчева и се затича към спалнята да си поплаче за рокличките и кремчетата. Чак по средата на стаята се усети, че най-вероятно това е поредната подла провокация на ВИП Брадър и възкликна театрално: „Боже, в какво съм се превърнала? Нима робувам на дрехите си? Нима ще се разплача за няколко блузки и панталони?“. И привидно засрамено се върна при другите.

Жана успешно спука още няколко балона, дори този на Ути, който след секунди размисъл, се разсмя.

Набелязаният Борислав обаче се оказа костелив, а и леко глуповат орех. Той явно е най-суетният от мъжете, защото се озъби на Жана и се скри в леглото с балона си. До него се опъна  и Явор Бахаров и изнесе цяла лекция колко е важно личното пространство за един човек и как никога няма да си го даде. Разкрай се – ревнаха двамата срещу Жана.  „Бориславе, ти си  страхливец. Язък за мъжката ти опаковка”,  ядоса се  Жана на Комсийски. А после го издебна в тоалетната и му пукна „личното пространство“.

Моделката Глория обаче задмина всички очаквания на Големия брат и на зрителите. Тя се скри в една от баните, заключи вратата и с часове стиска  балона си. Един след друг съквартирантите се опитваха да я накарат да излезе и да не стои на студения под, но тя ревна и заяви:  „Дрехите и козметиката ми  – това съм аз! Чрез тях съм това, което съм. Не искам да нося фланелки на заем, докато ми върнат марковите дрехи. Ще изглеждам грозно, а искам да съм красива!“

Съквартирантите бяха потресени, а зрителите вкупом я нарекоха „лигла“!

„Нямате идея колко много хора у нас са привързани към вещите си. Как показват благосъстоянието си чрез дрехи, къщи и коли. В чужбина не е така, но в България робуваме на общественото мнение и буквално сме зависими от парцалите и останалото, с което сме се обградили“, коментира в студиото Жени Калканджиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *