Шок! Пламен Богданов стана актьор и продуцент в нов крими сериал – ще конкурира „Под прикритие“

Пламен БогдановНова тенденция в родните криминални сериали смята да наложи брадърът  Пламен Богданов.

Риалити-звездата с огромно въображение, която лъжеше от сутрин до вечер за връзките си с фолкпевиците и за собствените си мачовски подвизи, се готви да участва в криминален сериал, който щял да замести леко втръсналия на зрителите „Под прикритие“. 

В новата крими лента Пламен е едновременно и актьор, и продуцент. Той смята, че ще задмине успеха на хитовата кримка и ще създаде  нови любимци на публиката, които да заместят Джаро и Куката.

Заглавието на сериала е Back 2 Face, в приблизителен превод  „От гръб в лице“, което донякъде е опит за перифраза на „лице в лице“ с претенции за оригиналност.

Както си му е редът, продуцентите и сценаристите не се е наложило да напрягат много фантазията си, тъй като  част от героите в кримката са прототипи на реални личности и участници в реални събития от подземния свят.

В сериала ще се разказват паралелно историите  на трима бивши приятели  от детството, които ще преплетат съдбите си, но никой няма да знае кои и няма да разпознае кои са другите двама в действителност. Тримата ще си правят мръсни номера, ще се дебнат, ще се лъжат и ще правят опити да се ликвидират един друг. Режисьор на лентата е младият режисьор Ники Станчев, който ще се изяви и като актьор.

Говори се и че това е проектът, в който ще участва фолкаджийката Ивана.

Как ще се представи като актьор Богданов, не е ясно. Много хора свързват образа му с лъжи, перчене  на мускули, татуировки и войнстваща простащина, а за една година едва ли се е променил много, смятат зрителите. Не е ясно засега и по коя телевизия ще се излъчва новото „произведение на крими изкуството“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *