Юлияна Дончева роди син на 49 години

iuliana-donchevaЮлияна Дончева се сдоби със син. Раждането е преминало леко,  станало е чрез секцио и сега тя се наслаждава на малкия Станислав, който тежи 3 килограма и засега е кротко и усмихнато бебе.

Водещата взе решение да стане майка на 48 години и след няколко неуспешни процедури ин витро, забременя. Тя твърдо искаше да зарадва доста по-младия си съпруг – мма-бореца Стъки с негово дете и в същото време да преживее отново сладостта от майчинството.  Нейната упоритост бе възнаградена и жената е буквално подмладена и цъфти от щастие.

Стъки не крие радостта си. Той се промъкнал в болницата и видял наследника си, който му се сторил най-красивото бебе на света. 24 часа след раждането Юлияна вече кръстосва болницата и няма търпение да се прибере вкъщи.

Малкият се казва Станислав и е кръстен на баща си. Дончева има още един голям син от първия си брак, а разликата между братята е 19 години.

Юлияна до последно води предаването си „Пряка демокрация“ по тв7 и само излизането в отпуск на предаването я спаси да не роди в ефир. Много хора се чудеха как на нейната възраст в деветия месец стои права и води цялото предаване без да седне да си почине.

Юлияна отправи и апел към жените на 40, които нямат деца, да пробват и да не се предават, тъй като майчинството е най-прекрасното усещане за една жена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *