Ужас! Бременната Златка плажува с пистолет на кръста

Златка пищовБременната Златка Димитрова стряска с пищов летовниците  на плажа.

 Всички почиващи са шокирани от неприятната гледка и възмутени как е възможно една бъдеща майка да изглежда по този нелеп начин.

 Плеймейтката е цялата изрисувана в татуси, като по долната част на гърба в посока дупето има и нарисуван запасан пистолет. Пищовът грозно стърчи от бикините й отзад и разваля гледката, а коремът пък стърчи отпред.  Дупето й пък яко се е наляло от бременността и както се казва на гол задник чифте пищови, подиграват се летовници. Гледката наистина е потресаваща, пише HotArena.net..

 Освен необяснимият и грозен пистолет, Златка има  доста други  татуировки по себе си. Ангелско крило се кипри отпред, надпис е сложен  отзад на врата, татус се вие по целия ляв хълбок, плюс още няколко на гърба.

Ошарената като панаирджийска барака плеймейтка определено не е никак привлекателна картинка с надутия  си корем и всичките нелепи  рисунки по себе си.

 Но вжното е, че тя се харесва, върви гордо по плажа или в заведенията и даже дава акъли на всеки, който й ги поиска.

„Най-малкото е мутренско, пък да не говорим, че е и грозно да имаш татуиран пистолет на гърба си! Тези времена отдавна отминаха, бяха характерни за мъжете, а не за жените?!“, възмущават се плажуващи край Каваците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3rqrKcI8bCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *