Илиана Беновска се замеси в луд кучешки скандал, проклеха децата й

БеновскаИлиана Беновска уби малко породисто кученце. Радиоводещата прoфучала  със скъпарския си джип „Рейндж Роувър“ покрай Руската църква и размазала на място ценното животно  от породата Джак Ръсел, което изскоило на пътя преди  собствениците си.

Обезумялата собственичка на кучето се олюляла, изпаднала в шок и се наложило да заливат със студена вода. Моето бебе, това е моето бебе, тя уби моето бебче, крещяла жената и се нахвърлила върху журналистката с юмруци, като й разкървавила носа.

Вместо да се опита да успокои афектираната жена,  Беновска извикала КАТ да оправи бъркотията и поискала  да напишат на стреснатите  хора акт, че кученцето, което  размазала преди минути й счупило мигача.

Наглостта на журналистката стигнала дотам, че тя обявила, че е станал малкият дявол, че хората ще го преживеят, все пак не било бебе, а само едно куче, шокирани разказват свидетелите. Дори ги обвинила, че го разхождат без каишка.

Целият Фейсбук гръмна против Беновска като потребители  я наричат „убиийца на животни“, „злобна мърша“ и „самозабравила се кучка“.

Собствениците на смачканото джак ръселче са готови да  съдят журналистката  за убийство на домашен любимец.

Според Беновска версията е друга. Тя се движелъ съвсем бавно по улицата, окгато кученцето изскочила и се навряло под гумите й. Цели десет минути чаках собственичката му да се появи, а когато дойде, тя се нахвърли отгоре ми, започна да ми нанася удари, счупи ми носа и ме прокле децата ми да бъдат премазани на пътя. Не смятам да я съдя, защото беше в афект, но съм обидена от коментарите и нелепиците по мой адрес във Фейсбук, добави Беновска.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VQgtc8V7-uc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *