Шок! Борисов спонсорирал Бареков да го плюе!

АтанасовГенерал Атанас Атанасов, зам.-председател на ДСБ, хвърли бомба в ефир. Той заподозря пъклен план, при който между Бойко Борисов и Николай Бареков е постигната договорка и са платени сериозни пари телевизионерът да разпространява компромати и клевети за пожарникаря.

Помислете логично, съветва Атанасов. Кого облагодетелстват всички тези казани и недоизказани обвинения на Бареков срещу Борисов? Те са толкова смешни и нелепи и лесни за оборване, че от тях образът на бившия шеф на МВР се излъсква и се превръща в нещо средно между герой и мъченик. Увеличава се и процентът на подкрепящите ГЕРБ, тъй като пред тях се създава представата, че другите партии се страхуват от Борисов и затова го очернят непрекъснато. Това е съзнателен черен пиар и умните хора отдавна са го разбрали.

Не го е разбрал единствено Бареков, който несъзнателно играе ролята на вентилатор. От тези, които са фиксирани на едно място и се въртят на всички посоки.  Самият той се върти, а някой друг изсипва върху него някакви редки миризливи течности. В един момент двете страни не усещат, че даже този, който хвърля течостите върху вентилатора, ще бъде опръскан, когато той се завърти. Да не говорим колко кафеви петна ще остана върху самото съоръжение,  обясни образно зам.-председателят на ДСБ.

Според  Атанасов всичко изглеждало все едно МВР е адвокатът  на Бойко Борисов в този скандал и всички, без разлика от цвят и партийна принедлежност, са се хвърлили да го защитават. Всъщност включването в скандала на ръководството на МВР го  издига  на доста  по-високо ниво и те защитават и себе си, добави още Атанасов

Атанасов изрази дълбоко  съмнение, че Бареков е открил  в лицето на Борисов сериозен спонсор, защото скандалите работят именно в полза на лидера на ГЕРБ и н никой друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *