Мика Стоичкова се кани да оскубе Мария Илиева заради Аръков

Мика СтоичковаМика Стоичкова се прави на рицар в пола не спира да брани бившето си гадже Иво Аръков, а нахъсването й стигна точката на кипене, след като актьорът бе нападнат и яко пребит с метални пръчки в „Манастирски ливади“.

Бившата му любов Мика Стоичкова атакува яко  още по-бившата му Мария Илиева в социалната мрежа.. „Скоро ще има разплата за унижението, за наглостт и за безочието, както и за мутренските изпълнения на някои хора…На война, като на война!”, яростно написа Мика, намеквайки именно за Илиева.

Досега двете не можеха да се понасят, но не даваха публичност на неприязанта си. Дори да се случеха заедно на едно и също светско събитие, се избягваха внимателно и се правеха, че не се виждат. Но напрежението между двете се долавяше, особено от страна на Мика, която съзнава, че е доста по-грозничка, ниска и трътлеста в сравнение на божествената като тяло и визия певица. Мария даже казала няколко пъти, че Аръков е способен да обича и най-голямата мръхла, стига да е богата.

Връзката им с актьора през 2011 г. беше доста  кратка, но за сметка на това съдържателна за актьора, и той успя да имъкне от нея кола, пари и  всякакви  възможни дивиденти. За негова мъка Мария бързо го усети, че е използвач и е ампутиран откъм чувства и го разкара.

Говори се пък, че Мика го е видяла с мъж и затова е сложила край на връзката им, но все още демонстрира дълбоко прителство към него, за да не стане самата тя за резил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MLTj87oprBc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *