Шок! Едва не изнасилиха Сашка Васева!

Сашка Васева татусСашка Васева едва не влязла в полицейската сводка, като поредна  жертва на изнасилване.

Това не се случило в тъмна уличка, или на опасно място, а в кръчмата, в която пеела. За да не изпусне левчетата, които можела да прибере извън хонорара дупнишката Мадона започнала да си проси пари, ходейки от маса на маса и пеейки на ухо на всеки, който изглеждал що годе заможен.

Откакто с вола, глад и инат се разделила с няколко си излишни килограма, певицата  не спирала да демонстрира фигурата си от всички посоки, като носела предимно  изрязани потничета и бюстиета.

В типичния си кичозен и леко инфантилен стил тя обиколила няколко маси с доста  нафиркани клиенти, за да си прибере бакшишите. Те я пляскали по бедрата и дупето и й давали левчета. Един от пияните дори бръкнал  в бюстието й, за да остави там няколко банкноти, като дълго задължал ръката си в сластното място. В същия момент  шегаджия натиснал Сашка напред и я шлапнал по задните части. Той дори вдигнал символичнат й поличка и за огромна  радост на околните се оказало, че  Васева е съвсем  без бельо отдолу.

Певицата се оказала  поза сандвич. Един й пъхал пари в бюстието, а друг възторжено я пляскал  по задните части, а всички посетители се заливали от смях и свирели с уста. Сашка се притеснила и с бързи крачки се скрила в гримьорната си, зачервена от срам и шокирана от случилото се.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Vre51WIt9uU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *