Шоу! Ваня Костова ходи на плаж нощем!

ВаняПевицата Ваня Костова се е преместила временно в дома си  в Бургас задено  със сина, снахата и внучето. Цялата фамилия чака да започне конкурсът „Бургас и морето“, но който Ваня и Боян смятат да се явят.

Вместо да пеят в дует, те за пръв път ще се конкурират на сцената. Приятели, които вече са посетили музикалното семейство, разнасят на ухо, че Ваня си е певица, а Боян има талант, но не е звезда.

Тук още се носи враждата между Ева и конкурентката й, въпреки че Гого вече не е между живите. Ева все още ревнува, но някои твърдят, че повече мрази таланта на съперницата си, отколкото злобее заради някакви измислени любовни истории между нея и Гого.

Двете упорито се избягват и гледат да не се сблъскат в някое заведение, за да не пламне искрата на ненавистта.

Ваня пък признава, че демен е всеотдайна баба и се грижи за манджата храната и за внучето, а на морето ходи да плува само нощем.

Най-вероятно не е чак толкова заета през деня, а внучето също може да отиде на плаж, но певицата е суетна и никога не би позволила папараци да снимат мощните й телеса, пред които Марта Вачкова прилича направо на анорекичка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WNf_0SkG_78

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *