Тарикатът Азис със запориран имот, не му плащал данъка

Азис мъжественГолемият баровски апартамент на Азис е запориран от данъчните, тъй като певецът не е плащал от години таксите за него, както и за други свои имоти.

Дължимата сума станала шестцифрена, но певецът  бил категоричен, че не дължи и стотинка на държавата. Не е ясно дали това е просто навик, наследен от събратята му, да живеят, където им скимне и да не плащат нищо, или небрежност. Така или иначе жилището на певеца е запорирано още  от 28 март тази година поради отказ на Костинбродския славей  да си  плати данъците, сочи справка в Имотния регистър. Според заповедта от тази дата жилището не може да се продава или да му се сменя собственика чрез дарение,  прехвърляне или друга процедура.

Не е ясно също само за данъци върху имоти ли става дума, или и за недекларирани хонорари, които се изливат като пълноводна река в джоба му, но той едва ли веднага тича да ги декларира.

Апартаментът на певеца  се намира в луксозна нова кооперация в София. Според специалисти, за да се стигне до крайната мярка, вероятно Азис е обжалвал  актовете в съда и е  изгубил делото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Сега певецът  ще получи  нов срок, в който, ако не се разплати с данъчините, ще се прости с апартамента си, който ще бъде предложен на публичен търг. Според записаното в Имотния регистър той е купил два апартамента в  кооперацията, но единият е продаден на Галина Георгиева , която е майка на щерка му Рая. Галина си е плащала редовно всички данъци и към нея искове няма.

http://youtu.be/WK8r-e5YqnY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *