Хиени скочиха върху политическия труп на Бареков, късат го на парчета

БарековПоредната политическа трагикомедия се вихри на сцената с пълна сила. Главният герой е Бареков, а срещу него не е скочил само бай Пешо от Горно Нанадолнище и то само защото е глух и сляп.

Само за няколко дни шефки на негови организации от два града започнаха да правят признания от телевизионния екран как ги лъгал, как им давал пари срещу запис на заповед. Те се отчели, но не си получили обратно заповедта. Негови хора от ръководството внезапно взеха да го плюят, че бил променил устава. Няколко евромайки пък внезапно и почти безпричинно го напуснаха.

След като беше показано демонстративно разцепление на партията отвътре, веднага се нахвърлиха хиените отвън. Всеки изскочи с някакъв компромат, а небезизвестният Яне Янев излезе от нищото, в което беше потънал и заяви от тв. екрана, че партията ББЦ е сто процента незаконно финансирана и той имал документи за това, но не ги носел в момента.

Ани Цолова пък дори направи демонстративна репетиция в ефир днес пред специалист по детектор на лъжата какви въпроси да му задава утре на интервюто.

Включи се и самият Борисов, който се обърна към Цацаров да провери отправените обвинения срещу него и по-точно, че е бил кокаинов крал в края на 90-те години. Адвокат пък коментира, че документът или е истински, или не е.

Самата аз не харесвам Бареков и не съм гласувала за него. Но толкова много помия, изсипана изведнъж върху глвата му, ме кара да се замисля. В България има много мошеници във властта. Фактът е безспорен. Но върху никого не е била организирана такава мощна офанзива от всички посоки и с всички средства. Дали пък не е прав, когато каза, че политическата олигархия у нас няма да позволи нови играчи да влязат в управлението и баницата е разпределена между управляващи и опозиция, които от време на време подават и на другия да си хапне малко?

Дали не е прав, че партиите в парламента искат да останат вечно там, а който се засили да влиза, ще го смачкат като хлебарка?

И неволно започнах да изпитвам симпатия към човека, който искаше нещо да се промени, но май ще променят единствено него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *