Венета Райкова се настанява на стола на Росен Петров

Венета РайковаКариерата на една от най-известните и най-одумвани родни тв водещи Венета Райкова вече няма да е в Нова тв, а ще продължи в Би Ти Ви.

Това потвърдиха официално от медията. Скоро предаването „Горещо“ навърши 10 години, а договорът на Венета изтече. Тя получи предлажение за подновяването му, но в слаб часови пояс след полунощ и отказа.

Сега от душеприказчик на врачки, астролози и типове и типеси  от хайлайфа, блондинката ще се превърне в разказвач и анализатор  на истории за добри хора, които имат необикновени съдби. Шоуто няма да е нито жълто, нито горещо, ще е по-сълзливо от това на Наталия Симеонова и ще показва не смачкани от живота хора, а такива, които са имали невероятни преживявания и с готовност ще разказват за тях. Част от тях ще бъдат известни и мнозина се опасяват, че водещата пак ще се отплесне в жълтата гама.

Има голяма  вероятност предаването й да заеме част от слота на „Нека говорят”, тъй като Росен Петров напусна демонстративно, влезе в партията на Бареков и оттогава не се чува нищо за него.

Успокоена от новото развитие на кариерата си и новата заплата, Венета побърза да отиде в Гърция да се пече на плажа и напълни Фейсбук със снимки по бански или край богати трапези. Тишо и Патрик също са с нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *