„Лице в лице“ остава без Цветанка Ризова

ЦветанкаПредаването „Лице в лице“ е с нова водеща.

Веселина Петракиева отива  на мястото на Цветанка Ризова, казаха  от телевизията.

 Според запознати, Ризова окончателно  си е тръгнала от медията и е последвала  Димитър Цонев и Уляна Пръмова, които направиха същото преди няколко месеца. Говори се и Ризова само излязла в отпуск и са й сложили заместник, но в това пък няма логика, тъй като трябва да изчака първи август и да си вземе полагаемия й се месец, или просто предаването да излезе във ваканция като друга година. Би било доста странно да е излязла в отпуск само десет дни преди края на сезона“, коментираха запознати с телевизионните дела зрители.

От кухнята изтече информация, че  Ризова води преговори с Би Ти Ви за продължаване на предаването  си, но при други условия  и ако постигнат съгласие, тя ще се върне на екран с „Лице в лице“ през есента, когао отново се очкава голямо преселение на журналисти от една медия в друга .

Веселина Петракиева засега достойно попълва зейнаата дука. Та  има 20-годишен журналистически опит, като  е била водещ на предаването „Седмицата” по Дарик радио, топ  репортер в „Панорама” и водещ на „Студио Нова” в Нова тв.

В Би Ти Ви работи от четири години и сега е  продуцент на централната емисия „Новини”.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/w0byiIqRHPk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *