Ура! Станка Златева си намери гадже!

Станка готинаСтанка Златева вече си намери гадже и се е премесила да  живее в Бургас при него. Спортистката от село Крушаре дори избяга от „Левски“ и отида да се състезава за друг клуб.

Причината за решението й е доста любопитна и едновременно логична.  Промяната при Станчето настъпила, след като тя  най-после открила любовта на живота си  От месец  31-годишната боркиня е много щастлива и буквално не може да повярва на късмета си.

Причината е, че се среща бургаският гларус Димитър, на общо събиране, в когото се влюбва от пръв поглед.Той в нея също, макар че я познава от телевизионния екран. Митко бил изненадан, че на живо спортистката е много чаровна и веднага грабнала сърцето му с непристореното си държание и заразителното чувство за хумор.

Отношенията между олимпийската шампионка и 34-годишният мъж се развили толкова бързо, че двамата вече живеят заедно.  Обаче не в София, където Златева има апартамент, а в Бургас, в неговото жилище.

Влюбената боркиня веднага се навила да живее при любимия си в родния му град в името на любовта и разбирателството.

 Димитър си изкарвал прехраната като охранител в дискотека. в морския град. Близки на Станчето обаче предполагат, че тя най-вероятно ще го помоли да промни работата си. Златева едва ли ще търпи дълго да прекарва нощите сама, докато любимият й е навън, а денем той да е в апартамента, а тя на тренировки.

Миналата година във ВИП Брадър Станка откровено призна, че мечтае да се влюби и да се задоми, но досега не е срещнала човека. Имала няколко мимолетни връзки, които прикюлчили и даже от две години била съвсем на сухо, но не си падала по приключенията за една нощ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KEoZMKkKGf0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *