Шок! Бирмата си купил Преслава за 7 хилядарки

преслава гаджеГеорги Станоев си купил Преслава за 7000 лева, признаха изненадващо нейни приятелки. Дотогава той не я познавал лично, само харесвал музиката й.

Той платил сумата, за да бъде с оборотната дива в една компания през 2012 г. и я притежавал само два часа. Точно толкова струвало участието й на частното парти, което той организирал и се изфукал пред приятелите си.

Преслава попяла няколко часа на компанията на милионерския син, който отдавна си я харесвал, но просто като визия. По време на партито той хлътнал окончателно, а на нея също й направил впечатление не само с портфейла си, а и с мъжествения си  външен вид. След като певицата му взела парите и си отишла на другия ден Бирмата я потърсил и така от дума на дума станали гажета.

Вложението от 7 хилядарки му донесло неочаквана печалба. Певицата станала негова почти жена и даже се принесла при него.

Откакто е с нея, милионерът не е пръснал и стотинка за да я глези, категорични са приятелките й.  Неверни са и твърденията, че й подарил тузарска кола и апартамент. Луксозното BMW, което певицата кара понякога, е на майката на Бирмата – Лидия Станоева. А апартамента пък тя си купила сама, за да има къде да отсяда, когато двамата се скарат и да вложи парите си, които печели даже повече от любимия си.

За трите години съвместен живот Бирмата й е подарил само  едно куче – Жожо. Пк и тя не искала подаръци, понеже можела и сама да си ги купи.

Н е малка цената, която плаща фолк певицата, която трябва да търпи постоянно буйния нрав на гаджето си и непркъснатите му сцени на ревност. Последната  приключи с кръв по веждата на Бирмата, след като на Преслава не й издържаха нервите и тя запрати чашата си  по него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UaDDnar2h0o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *