Шок! Цветанка Ризова отказа се*са!

Цветанка,Цветанка Ризова е решила да се пречисти тотално, като стриктно се отдаде на спазването на великденските пости.

От 14 март тя престана да яде мляко, месо и млечни продукти, като наблягала само на зърнени култури, хлебни изделия, плодове и зеленчуци и използвала само мазнини от растителен произход.

Засега диетата й се отразявала благотворно. Единствено качила няколко килца, но е уверена, че бързо ще се раздели с тях.

Строгата журналистка смятала тази година да пречисти не само тялото, но и душата си. Според каноните на християнската вяра, в тези 40 дни са забранени и плътските удоволствия. Затова водещата изцяло спряла се*са и оставила мъжа  си Анатоли съвсем на сухо.

„О, това не е проблем за него. Едва ли ще се трогне, че жена му си е стиснала краката и се пречиства, шушукат в телевизията. Той и без това непрекъснато  й кръшка с разни разкрепостени  дами и непрекъснато си има някаква странична тръпка, която не си пада по постенето и пречистването. Толкова ще е доволен, че няма да му се налага да изпълнява и съпружеските си задължения“, говорят на ухо  колежки на Ризова.

От своя страна Цветанка се е съсредоточила да се пречисти от всичко плътско – храната и греха. А в семейството й има разделение на отговорностите – един спазва постите стриктно, а на другия не му пука и си греши колкото си поиска.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *