Съпругът на Цветанка Ризова я окичи с коледни рога

Цветанка,Съпругът на Цветанка Ризова – бизнесменът Анатоли  я окичи с рога Той е забил нова нова любовница и демонстративно ходи с нея из столичните тежкарски заведения.

Ризова пък напълно се е отдала на работата и даже й се искало да няма празници, за да няма време да страда. Тя се чувства самотна и изоставена и си чуди къде да се дене по време на празниците.

Водещата на „Лице в лице“ лъже в интервюта, че с мъжа си живеят като две гълъбчета цели 20 години. Тя и приятелите им знаят прекрасно, че  Анатоли е със слаб ангел и често сменя любовниците си. Той бил от палавниците, които не могат без да кръшкат. А новата му била тунингована блондинка, която не искала само връзка, но и да го отмъкне изцяло за себе си. Затова го държала демонстративно под ръка, когато излизали.

Наскоро двамата били засечени  в известен пиано бар, където се държали като тийнейджъри. открито си разменяли ласки. Анатоли алчно  опипвал пищните й форми, а тя пък се отърквала обещаващо  в него и елегантно вдигала чашата със шампанско.

Там ги засекли приятели на семейството и още на другия ден докладвали на Цветанка за видяното, но тя се направила, че не чува и не разбира. Даже не му вдигнала скандал с надеждата, че и това му увлечение ще отмине и той ще се върне в домашното ложе.

„Тя не иска да види истината. По-удобно й е така. Не ще да става за резил с развод на стари години. По-удобен й е имиджа  на уважавана и сериозна семейна дама”,  разказват приятелки. Те издават и че Анатоли бил закъсал с бизнеса си преди няколко години и тогава го спасили Цветанка и родителите й и му платили дълговете. Журналистката пуснала всичките си връзки, за да избегне той фалита и да стъпи на краката си.

Щом това се случило и той се почувствал стабилен, веднага за благодарност си намерил нова любовница.

https://youtu.be/-Xi1vYLaVB4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *