Неуморима! Емануела пак тръгна на лов за мъже!

Емануела бялоНе ми пука какво говорят хората за мен. Живея ден за ден, хубаво ми е и се радвам на живота, сподели Емануела в свое интервю. 

Нямам приятел, по-лесно ми е така! Не се задълбочавам в проблемите, оптимистка съм и смятам, че сами ще се оправят. А ако не се оправят, ще ги оправя аз, когато реша, че трябва.

Доста се разочаровах от Америка. Там хората са студени, резервирани, забързани. Ако им се усмихнеш и ги заговориш, може даже да те осъдят. Женят се късно, раждат късно… особен народ са, не са като нас, българите. Ние сме усмихнати и сърдечни, затова никога не бих емигрирала.

Певицата отрече да е наричала Митко Динев „гей“. Ако беше гей, щеше ли да ми направи това хубаво дете? И щях ли да бъда с него? Вярно е, че написах нещо подобно в профила си, но то се отнасяше за друг човек, а медиите го изтълкуваха неправилно.

Сега малкият е при баща си, поделяме си грижите за него. В нормални отношения сме, не сме си изболи очите, не сме си изскубали косите. Преди всичко сме родители и детето трябва да се чувства добре и обичано и от двамата.

Относно любовта, палавата певица обясни, че продължава да я търси. Зная и вярвам, че ще срещна точния човек. В момента нямам време за него, но той ще се появи. Аз съм родена да обичам и имам много любов в мен, която съм готова да дам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *