Емануела Крие 200 Бона в Гардероба си!

0

Емануела рокляЕмануела крие в гардероба си сериозна колекция от маркови дрехи. Самата тя изчислява притежанията си на повече от 200 бона и това са само дрехите, купени  през последната година. 

Друга съществена част от бюджета й отишла за обувки, бижута и различни аксесоари към безценните тоалети.

Певицата обичала да се кипри и не пестяла пари за това. Тя била привърженичка на максимата, че външният вид продава. Природата я е надарила с рядка красота и огромни зелени очи и ще е срамота, ако не облече даденостите си подобаващо, разсъждавала тя.
Шармантната рокля,  с която Емануела  се появи на шоуто за наградите на телевизия „Планета”, е купена за близо  7 000 лева, а неин авторе е  дизайнерката Катя Роуз. Певицата държала да изглежда секси, но не и натрапчиво гола. Затова и роклята подчертава всичко, което трябва да се види,  а на по- „деликатните” места прозрачният плат е обшит с красиви дантелени орнаменти и палаво оставя в извън хорските очи най-интимните й извивки.
Тоалетът събра очите на присъстващите на събитието и предизвика завист у колежките й. А безпристрастната публика я обяви за най-ефектно облечената дама на сцената.
Част от модната колекция на Емануела е купена от Димитър Динев, докато двамата бяха още заедно, а останалите маркови дрехи тя купува сама с парите от участията си.
Любимата й марка е  американската  „Джовани”, която не се продава у нас и се поръчва само по специален каталог. За дрехите се чака по около два месеца, но певицата била готова и на повече, само и само да е уникална и никой да не повтаря облеклото й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zx0K3fPlSNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *