Шокиращо! Мексикански полицаи правят се*с на улицата в работно време!

секс полицаиШокиращи снимки „от местопрестъплението“ на мексикански пътни полицаи,  разбуниха духовете в интернет в цял свят.

Снимките са доста пикантни и са истински скандал. Те са направени от камери на магазини и други обекти и операторите с изненада видяли какво е запечатано на лентата – разголена и разгорещена двойка патрулира на калъп!

В края на ноември стана ясно, че служебна двойка  от мъж и жена, служещи в  от полицията в мексиканския град Пуебла са уволнени от работа. Това станало, след като в социалната мрежа  били публикувани фотоси, на които се вижда  как двамата правят се*с в работно време.

Снимките били направени по време, когато  двамата  били на смяна. Вместо да дебнат за нарушители, те се награбили в патрулната кола и се отдали на страстите си направо на улицата, смятайки, че никой не ги вижда. След това се разгорещили и повторили изпълнението си на тротоара в близост до затворен склад.
Скандалът избухнал с пълна сила, а хора, които притежавали камери, прегледали записите си и извадили нови снимки на разгулната двойка. Оказало се, че всяка вечер по време на дежурство, те се събличали и утолаявали страстта си ту в патрулната кола, ту на някоя пейка или направо в парка на земята.
Тези дни беше пусната втора серия срамни снимки.
 Във вторник е започнало още едно  разследване срещу двамата, след като  поредните е скандални снимки лъснали в мрежата.
На едната  регулировчик с униформа и свалени панталони  целува жена, която е седнала върху предницата на камион на пътна помощ. На другата  жена офицер прави  разгорещен се*с с колегата си  в патрулна кола на паркинг.
Засега имената на прелюбодейците се пазят в тайна, но двамата са отстранени от работа и тече разследване. Свое разследване е започнал и кметът на града.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *