Божинов на лов! Търси „малкото коте“ на професора от НСА

Валери Божинов басейнНападателят на сръбския „Партизан“ Валери Божинов е започнал самостоятелна акция, за да се добере до  адреналинката Ваня Георгиева.

Ваня се прочу тази седмица с предложението от професора в НСА Николай Колев за взимане на изпит срещу се*с. От няколко предавания тя е героиня на „Господари на ефира“, а тайният й запис стигна дотам, когато професорът се съблече гол в хотелска стая, само по хавлия, готов да изпита студентката в леглото.

Божинов се настървил да се запознае с момичето, което се прочу в цяла България. Той буквално подпалил телефоните на най-добрите си приятели, за да се докопа до номера й и да й звънне. Оказало се обаче, че тя не е от оборотните бръмчалки по заведенията и никой от познатите му не притежавал координатите й.

Валери обаче не се предава. Той е уверен, че ще се свърже с новата звезда и ако не друго, поне ще я изведе на кафе, за да се похвали, че я познава.

Футболистът има афинитет и тиха мания да е на ти с всички актуални красавици и те да се движат в компанията му, без значение имат ли интимни отношения, или нямат.

Просто си ги колекционира като трофеи. Запознавал се с момичета от кориците на списания, плеймейтки и всякакви актуални красавици.

И сега се тюхка, че не е обърнал достатъчно внимание навремето, когато Ваня беше адреналинка и начинът да се добере до телефона й беше много по-лесен.

Сега заради силното обществено внимание бившата танцьорка не вдига телефона си на никой непознат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *