Черната Златка Крие Блага Вест! Вижте каква:

ЗлаткаПлеймейтката Златка Димитрова отново е бременна, но това се знае само в тесен кръг.

След доста тежката драма, която преживя заедно с  приятелят си  Миро, съдбата им подари втори шанс. Преди две години те пак чакаха дете, но в седмия месец на бременността Златка направи аборт спонтанно и едва я спасиха. Оказа се, че с бебчето е имало сериозен здравословен проблем и то починало в утробата й.

Тогава плеймейтката не беше на себе си, изплака много сълзи, изтърпя много обвинения, че вместо да си стои вкъщи си е правила селфита с коремчето на плажа, че е позирала и се е фукала непрекъснато.

Затова в момента тя е предприела друга тактика. Нито се снима, нито се показва по медиите. Няма помен от каквато и да е снимка в профила й във Фейсбук.

Станала е суеверна и ако може, ще крие бременността си до последно, за да не я хванат уроки и не я погледнат лоши очи.

Злати се разхожда из парка, но избягва светските събития и срещите с журналисти. Дори по телефона отказва коментари.

Според нейни близки тя вече е в четвъртия месец и няма намерение да прави състоянието си публично. Избрала е друга тактика и вместо да прави голи фотосесии и да тича с наедрял корем по плажа, ще спазва всички съвети на лекарите и ще чака да дойде времето за раждане.

Миро е неотлъчно до нея и даже е започнал процедура по развод с жена си, за да могат да заживеят с любимата си законно, без повече да бъдат одумвани. .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *