Яна Акимова потвърди: Бременна съм!

Яна бременнаТанцьорката Яна Акимова официално   призна, че очаква дете от съпруга си – бизнесмена Петко Димитров. „Все още не знаем пола, рано е да се разбере“, заяви Яна по Нова телевизия, но  Петко се размечта и си пожела момиченце. Ще бъде красиво като теб и ще танцува като теб, опита се да смили съпругата си той, а тя се усмихна.

Петкой вече си има син от актрисата и водеща Мария Игнатова, която обаче му избяга с детето след втората година от брака. Тя искала мъж, който да стои до полата й и да й помага, а не като него, който цяла нощ работи.

Младото семейство все още не е отишло на сериозен и разточителен меден месец,  заради служебни ангажименти и на двамата. След сватбата Петко подари на съпругата си суперски подарък – заведение в Студентски град  за един милион лева и имаха прекалено много работа, преди да го отворят за 8 декември.  А после пък ги чакаха коледните е новогодишните празници. Явно като повечето модерни семейства, първо ще изчакат да се роди детето, а след това ще заминат на меден месец.

Бившият най-желан ерген призна, че от негова  страна било любов от пръв поглед. И като разбрал, че е влюбен, не се церемонил много. Както си говорили нещо, неочаквано я попитал: „Искаш ли да се омъжиш за мен?“ Яна, която не уточнява от кой поглед се е влюбила, казала завестното: Да! . И даже не поискала годежен пръстен. Това станало още по време на „Денсинг старс“, но решили да го пазят в тайна, за да няма обвинения в нечестна игра и на търсене на симпатии от страна на публиката.

А след края на формата стояли в Лозенец и плували в морето над месец.  И двамата сме много щастливи, аз се чувствам много по-спокоен, когато знам, че имам до себе си  любим човек и той винаги ме чака с усмивка ме чака вкъщи.  Страшно е приятно да обичаш и да те обичат , разкри пред камерите Петко и допълни, че ще е още по-щастлив като стане и баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lGGFu4ZFjZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *