Шок! Ромка избръсна „най-милото“ си на плажа в Бургас

циганка плажПотресаваща картина описаха млади жени, които тази неделя опънали хавлии на Бургаския плаж.

С влакове, с коли, пеша и всякак цели ромски фамилии атакуваха Централния плаж, за да се разхладят в морето, защото едва ли са пристигнали да събират тен. Те си го имат по рождение.

Изумихме се страшно, когато част от жените, навлязоха в морето заедно с дрехите си /откъде да се сетят и за бански/ и започнаха да цамбуркат с тях. По-възрастните извадиха калъпи сапун и енергично започнаха да сапунисват косите и телата си, а около тях се образуваха кълба мръсна пяна, която и вълните не успяваха да разнесат и бавно я изкарваха на брега.

Майка на не зная колко деца, грабна едното, което се беше наакало и отиде да му мие дупето в морето, като самата тя влезе с невъобразимо кирливите си дрехи вътре. Някаква по-слабичка и по-суетна мургава булка се съблече по розов сутиен и червени бикини и заедно със сапуна, взе със себе си и самобръсначка. Тя най-демонстративно и без никакъв срам избръсна краката си и цялата растителност около и в гащите, след което хукна към камъша да си обуе нови.

Стояхме занемели. На пясъка беше страшна жега и не можеше да се издържи. Във водата се пличкаха цигани с дрехите и кой знае какви зарази и мръсотия оставяха след себе си. Летовниците бавно започнаха да събират хавлиите си и да се изнасят. Дори най-смелите не можеха да отидат да поплуват, защото в тази ситуация нямаше как да оставят багажа си без надзор и после да се приберат само бански.

Нямаше на кого да се оплачем, защото плажът е за всички. Но докато нормалните хора спазват някакви правила на приличие, то тумбите мургави семейства го третираха като местния гьол. Настръхвам, като си помисля за тези курортисти, които са се изкъпали след тях,  казва една от потресените свидетелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Гадост! Като мръсни скакалци са навсякъде и лошото е, че никой не може да ги спре

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *