Софка праща Лоренцо на „Евровизия“, той искал да рита футбол

Софи с ЛоренцоСофи Маринова силно иска  да прати сина си на детската „Евровизия” и той да се прочуе.

Конкурсът  ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец”, а майчината амбиция е единственото й дете да покори сцената и света.

Софи обаче се ядосва, че вече 13-годишният Лоренцо изобщо не се увлича от музиката и не поглежда вкъщи нито барабаните, нито микрофона, а се залепя за компютъра и играе различни игри. Стреля с пушки, убива врага, който тича по екрана и толкова.

Исках да го запиша за Евровизията, може пък да се амбицира малко, но не ще макар че съвсем не го влече. Много е срамежлив  за пеене, взе да се дърпа от сцената. Срамота. Татко му музикант, аз съм  певица, а той иска футболист да става.  Рита, ходи, тренира и не му пука, че майка му певец иска да го прави. Още е  на 13 години, а по гаджета ходи, там не е срамежлив и само прически си прави  и стои пред огледалото повече от мен”, оплака се Софка в „Шоуто на Слави”.

Самата певица преди години също  не успя да се класира за финалите на „Евровизия”. Тя и Слави Трифонов подготвиха през 2005 година песента „Единствени”. Но двамата така и не стигнаха до голямата сцена. Журито и публиката избраха група „Каффе” и песента им Lorraine.

Тогава Слави заяви, че се оттеглят от конкурса, защото гласуването е манипулирано чрез предплатени SIM карти.  Група „Каффе“ се яви на конкурса зае 19-то място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *