Шок! Софи Маринова Става Баба! Лоренцо води 14-годишна Булка!

Софи ЛоренцоСинът на Софи Маринова – Лоренцо, лудо конкурира майка си и на 14 години вече е  влюбен в своя съученичка.

Тийнейджърът е изгубил ума и дума по момата, а тя пък  надушила златната мина, позира с него на снимки, начервена и натъкмена като индийска принцеса и  му се обяснява публично в любов в социалната мрежа.

От своя страна младият Ромео се дуе като паун и прави всичко възможно да угоди на всички прищевки на любимата. Появява се на срещи с цветя или малко подаръче, а често и с доста по-голям, поискан от нея армаган.

Иска пари от мен, а аз с радост му ги давам, разказва Софи. Винаги съм го възпитавала да уважава жените и да бъде кавалер. Радвам се, че ме е послушал. Наскоро й купи телефон. Щом иска момичето, нямам против. Нека й купи, нека се радват и двамата.

Съвсем не са малки на по 14 години са, а на нас, циганите, кръвта ни рано кипва. Ходят на кино, ходят на сладкарници, в останалото време си говорят по телефона или си чатят в интернет. Дали ходят някъде другаде, самата аз не знам. Той с мен не говори за такива неща.

Шептят си нещо с приятеля ми Гринго по мъжки, но така и трябва. Ако беше момиченце, щях да му обясня всичко за се*са, но той е момче и се срамува. Пък и на мен някак не ми е удобно. Нека Гринго му обясни. Мен да питате, бих го посъветвала да пробва с някоя кака да го отрака, но няма как да му говоря такива работи, черви се певицата.

Тя познава момичето и семейството й и одобрява връзката им. Засега е невинна, по детски и много им се радвам. Девойчето се пази и е девствено, защото много държим на тези неща. Но дали тези двамата няма да нарушат традициите, или пък Лоренцо да иска да се ожени скоро, не знам. Времената се променят, обичаите също и нищо чудно скоро да стана баба, смее се Софи Маринова, макар и да не й се иска да я бабосат толкова рано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lnBBWyUSjAI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *