Юксел Кадриев заби млада брюнетка

ЮкселМлада брюнетка е новата любов на звездата от Би Ти Ви Юксел Кадриев. Новинарят вече живее живее с дългокосата хубавица, която е към тридесетте  и е с поне 10 по-млада от него.

Двамата явно се разбират чудесно, щом вече  делят един покрив и почти непрекъснато са заедно дори в кварталната бакалия. Новинарят и любимата му са в пълна хармония  и даже пазаруват в пълен синхрон – единият внимателно избира, а другият подрежда в количката покупките. След това се разхождат, пият кафе в невзрачни заведения и са заедно почти през цялото свободно време на Кадриев до ранния следобед, когато той отива на работа, а тя се прибира вкъщи.

Дамата се е нанесла в апартамента на телевезионера в квартал „Борово“, където той живее сам след развода си с Бонка. Компания на младите гълъбчета в момента прави и таткото на Юксел. Възрастният човек е дошъл  по работа в София без жена си, обаче не скучае, тъй като хубавата  приятелка на Юксел се грижи за развлеченията му, води го на разходка и го придружава навсякъде из столицата.

Кадриев на свой ред вози девойката с новата си спортна кола, с която  наскоро е сменил стария си раздрънкан опел. Дали пък най-после Кадриев ще седне на задните си части и ще свие ново семейно гнездо, гадаят негови колеги.

След Бонка той завъртя няколко афери, спрягаха го и с любовник мъж, но нещо не бе доказано и слуховете още витаят в общественото пространство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *