Двойници на Ани Цолова и Виктор Николаев стреснаха водещите

Ани и ВикторАни Цолова и Виктор Николаев се срещнаха в ефир със собствените си образите също  като в огледало.

Тв водещите се опитаха да останат сериозни, но не можаха да сдържат смеха си, когато видяха от плът и кръв своите двойници и то в студиото.

Нона Йотова и Филип Аврамов царствено  седнаха на местата на двамата новинари и започнаха да блещят очи в иделна имитация на тяхната визия и жестове.

Виктор Николаев обаче се засегна и не хареса имитатора си. „Така ли… тъпо гледам наистина?“, попита учудено и замислено  той и хвърли леден поглед върху натрапения си двойник .

Ани Цолова прие по-весело своето огледално отражение, защото все пак я имитираше Нона Йотова, която е доста хубава жена, щом успя да грабне сърцето на Богомил Бонев. Нона изимитира нейни жестове и характерни физиономии, а Ани се  смя от сърце.

Целият панаир в сутрешния блок бе просто поредната реклама на неуморимия Маги Халваджиян, който събира зрители за новия сезон на „Като две капки вода“. Всъщност това е сезон на Нова телевизия, защото хем ще върви по нея, хем част от участниците са служители в същата телевизия, за да не се пилее много ресурс в другите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сега очаквам джуджето Халваджиян да се съблече голо в ефир в името на рекламата на тъпото си предаване

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *