Шокиращ старт на „Като две капки вода“

Азис брадаСовите не са това, което са. Тази култова реплика на агент Купър с пълна сила се отнася вече и за шоуто „Като две капки вода“.

След като на 3 март стотици зрители засденаха пред телевизорите да проследят първите имитации на екрана цънаха само Зуека и Рачков. Ни жури, ни публика, ни никой друг. Това нямаше да направи впечатление, ако не беше масираната реклама от няколко седмици как шоуто започва точно на 3 март с леко объркан час в началото.

За изненада на драгия зрител предаването започна с ретроспекция от предишни сезони кой участвал и как пял. След близо 20-минутно въртене на стари кадри, двамата водещи тръгнаха да издирват участниците и да ги представят. Едни вкъщи, други на работното им място, а Азис направо във фитнесзалата.  Естествено да представиш само осем участника за цели два часа си е истинско предизвикателство, затова всичко течеше мудно, проточено, доскуча на зрителите и те един по един преминаха разочаровани на други канали.

Какво се целеше с това безкрайно представяне, никой не разбра. И изобщо какво да му представяш на Криско, Азис, или Нона Йотова? Да не говорим за Джуджи…Според едни от зрителите продуцентите целят да разтеглят шоуто във времето и да се конкурират по-дълго с Би Ти Ви.    Според други, осемте участника не са били готови с песните си за 3 март и нещо се е объркало. Тъй като Азис обръсна брадата си още преди десет дни, за да се прави на Лили Иванова. Според трети журито не е било в пълния си състав, а според четвърти – хубаво предаване, но побългарено.

Като капак и се случи редовният номер със сървъра на Нова  и гледането онлайн беше невъзможно. На капките вода този път не им тръгна по вода, категорични са измамени в очакванията си зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Е вие какво очаквате от циркаджията Халваджиян? Сега ще разтегля предаването във времето, както направи с Х фактор, за да се нагуши с повече реклами. В следващия епизод може да представят гримьорите и моделиерите, после репетициите и чак през април да пропеят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *