Шок! Нети качи 70 килограма!

Нети МонсаратНад 70 килограма качи за нула време Нети, когато й се наложи да се превъплати в образа на Монсерат Кабайе в предаването „Като две капки вода“.

Този път образът на масивната по телосложение певица бе пресъздаден едно към едно, въпреки че пак стана гаф – парчетата лед, с които половинката на Дони се охлаждаше под роклята, се изсипаха на сцената, но зрителите вече са свикнали с подобни гледки – сутиени, жартиери, пера и перуки на земята.

За пръв път продукцията използва нещо невиждано досега – Фреди Меркюри си пя автентично неговата част от дуета, пусната на запис. Дали това е позволено по регламент, никой не може да каже. Безспорно Нети успя брилянтно да изимитира гласа на Кабайе, защото е учила и оперно пеене. Безспорно нейното изпълнение беше гвоздеят на вечерта, ако не броим това на Къци, което макар и по-фалшиво като тоналност, защото се имитираше женски глас, беше първокласно по артистично поведение и майсторско копиране на образа.

Още преди да започне шоуто, всички сочеха Нети за фаворит и наистина тя е единствената певица там. Останалите са артисти и водещи. Това й дава едни гърди предимство, а вторите гърди са мощното рамо на съпруга й Дони. Той е музикален продуцент на „Като две капки вода“ и на другото шоу на Маги с пеещите дечица „Големите надежди“. Говори се, че Дони се е уговорил за космически хонорар с Халваджиян за двата формата.

Нети е много добра, но се получава шуробаджанащина, коментират недоволно зрителите. Ако тя спечели колата в Капките, това означава, че семейството ще грабне огромна сума и ще лиши останалите да се борят за наградата, коментират зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XyOImuMA88c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *