Шок! Бирмата награби Емилия

БирматаПорой от стотачки  изсипал върху фолкаджийката  Емилия пернишкият милионер Георги Станоев-Малката Бирма.

 Случката станала няколко дни преди мелето с Преслава и Фики.

 Бирмата бил солидно почерпен и продължавал да се налива, а жената на Коко Днев да пее на микрофона. Към два през нощта тя приключила участието, взела си хонорара и понечила да си ходи, но пернишкият бизнесмен пратил гардовете си да я извикат. Тя не се поколебала и отишла в сепарето на гаджето на колежката си.

От участието си на масата на Бирмата, Емиля  си тръгнала с почти 2 бона над получения от нея  хонорар, а парите летели към нея под формата на щедри бакшиши от пернишкия милионер.

В сепарето той я карал да му пее на ухо или да пее на компанията му. От съседните маси се забавлявали как бившият футболист й хвърлял стотачки след всяка песен, или всеки изпълнен от нея куплет. И се кефел страхотно, даже подскачал и танцувал пиян в сепарето.

 „Към 6 часа сутринта, милата, вече едва стоеше на краката си, толкова беше уморена. Жоро я пусна да си тръгне след много пазарлъци. Искаше  тя да му пее до 10 часа“, разказват останалите в клуба посетители.

 За почти четирите часа пеене на ухо , Малката Бирма прахосал два бона, но си начесал крастата и показал кой командва в заведението. Беше пиян като талпа, заекваше, пелтечеше, унижаваше я с подхвърлените пари, а тя му се подчиняваше и му угаждаше, твърдят възмутени свидетели, които са единодушни, че перничанинът просто се е самозабравил от парите и алкохола, пише сайтът хотарена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *