Ути Бъчваров яхна джип, ще прави бебе

Ути рев счупенПухкавият кулинар Ути Бъчваров си купи чисто нов джип  „Ленд Роувър“.

Водещият на шоуто „Бързо, лесно, вкусно“, който  е известен в гилдията, че стиска всяка стотинка и рядко дава пари за скъпи прищевки, а предпочита да са на аванта, този път се бръкнал доста дълбоко.

Този път шоуменът е развързал кесията и е решил да смени стария си автомобил с чисто ново мощно возило и да се фука с него по пътищата. Джипът е оборудван с всички екстри и струва между 95 и 100 хиляди лева, поръчка  от чужбина.

„Колата е много красива, удобна и луксозна. Изобщо  не е в неговия стил. Ути  си пада по по-евтини автомобили, които са подходящи за извънградско, за ралита и офроуд джипове. Но никога не е броил такава сума накуп. Всички много се учудихме, че се е спрял на този модел и е дал толкова пари“, коментират от екипа на вип готвача.

Злите езици пък подшушнаха, че причината кулинарят  да се обзаведе с чисто новото возило е сегашната  му приятелка Мария. Двамата са заедно от доста години, въпреки че криха  връзката си, а скоро взеха  решение да пробват ин витро процедура, за да се сдобият с мечтания наследник. “ Все пак му е време, вече не е в първа младост“, издадоха негови приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *