Шок! Преслава счупи главата на Бирмата!

Преслава пиянаИзключително грозна схватка с удари до кръв си устроили  Преслава и гаджето й Георги Станоев.

Двамата се скарали, а после се сбили жестоко пред стотици свидетели в Какао бийч The One. Според очевидци  певицата първа ударила  шамар на приятеля си, с който от години, ту се разделят, ту се събират.

Преслава  ударила  пернишкия бизнесмен в главата с чаша и сцепила веждата му. Веднага последвал шамар от негова страна и тя каквато е слабичка, направо залитнала. После тя грабнала  и бутилка, но не успяла да я счупи  в челото на Бирмата, където се целила. Точно в този момент се намесили гардове и успели да разделят влюбените  гълъбчета.

Кавгата започнала по-рано вечерта. Преслава първо се забавлявала сс приятелки в Бедрум. Баровци се опитали да флиртуват с нея, обаче  тя отишла в The One, където търпеливо я чакал Жоро. Двамата веднага започнали разпален и нервен разговор,  като се заяждали през цялото време и всеки правел напук на другия. В това време приятел на певицата я поканил на танц и тя не му отказала. Бирмата побеснял и никой не чул какво й казал като се върнала на масата. Тя обаче грабнала чашата и го ударила по главата.

Беше отвратително грозно. Биха се като пияни селяндури. Крещяха си и си удряха шамари, а тя се опита да му счупи главата, разказват потресени очевидци. Според  свидетели на екшъна сцената се разиграла пред очите на майката на Бирмата, която била на почивка и  също била в заведението. Тя се шокирала и се разплакала заради  сцепената вежда на синчето си.

Преслава излязла демонстративно от заведението, а Бирмата веднага я последвал. На паркинга те продължили да се карат пред очите на бодигардовете си и на охраната на заведението. А накпая се сдобрили и си тръгнали заедно. Даже гардовете били шашнат от сцената и коментирали, че връзката между двамата няма как да продължи след този огромен резил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *