Шок! Фондацията на Златка Димитрова била „пунта мара“

Жени голФондацията на Златка Димитрова, както и много други фондации у нас са „пунта мара“, заяви Жени Калканджиева.

Като чуя фондация, имам усещането, че чувам мръсна дума, призна  шестата в света. Те  е на мнение, че всичко това с фондациите у нас е пълен въздух под налягане и много хора правят подобни сдружения с  цел разни схеми с европейски пари.

Тя се запита и не си отговори какво точно направи Златка с нейната фондация и нейния Боби. Уж беше събрала парите, уж всичко беше наред, а сега отново излезе обява на Боби, който търси 100 хиляди евро, за да му направят животоспасяваща операция в Русия и да проходи. Къде са тогава събраните средства, запита се логично красавицата.  Същото се запитаха и много хора, които пуската смс-и за Боби, а се оказва, че отново той е неподвижен, нуждаещ се и отново търси цялата сума за лечението си.

В България е пълно с най-различни фондации. Ако някой има желание  да помага на болни, недъгави, или пък талантливи, не е нужно за целта да има фондация, категорична е Калканджиева.  Имала съм и аз фондация, подведох се и знам колко трудно се управлява и да се събират средства. Чуя ли сега тази дума ми звучи напудрено, звучи ми, като нещо, чрез което могат да се откраднат или отклонят едни пари.

Калканджиева се изказа и негативно за конкурсите, провеждани у нас. Ние си имаме всякакви миски Мис Силикон, Мис Цици, Мис Дупе. Това не са миски, а самопровъзгласили се за такива силиконки. Истинският конкурс е Мис България и конкурсите за модели,  а никой не може да стане световноизвестен модел без мен, каза шефката на „Визаж“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *