Лудост! Булки си снимат вагините и дупетата за подарък на младоженеца

булкиНевероятно, но факт! Нова мода  залива сватбените церемонии.

Наред с традиционните момински партита и ергенски партита, наред с изскачащите от торти и кутии стриптийзьорки и разголени танцьорки, сега булките подаряват в деня на сватбата албум с еротични снимки на своя любим.

В началото те просто си правели селфита на гърдите, с предизвикателни сутиени или съвсем без бельо, карали приятелки да им снимат дупетата с прашки и без прашки, а накрая се чекнели и запечатвали на фотос най- милото си. Първо го правели сами, но постепенно на мода излезли и еротичните фотографи.

В момента и по света, и у нас се счита за супермодерно да отидеш в студиото на професионалист и да му оголиш всичките си интимни части. От своя страна той избирал ъгъла, под който да ги фотографира, за да бъдат възможно най-художествени и да не приличат на цинични.

Една гола вагина си е гола вагина, откъдето и да я погледнеш и няма значение кой я е снимал, няма как да дтане произведение на изкуството, мърморят шокирани тъщи и свекърви.

Младоженецът пък тържествено получава цял албум с всички прелести на булката, макар че отдавна ги знае наизуст. Това се смятало за модерно и романтично и действало възбуждащо на по-късен етап от брака.

У нас подобна художествена фотография на жена без гащи струва 500 лева, казаха запознати с новата мода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *