Любовницата на Бареков била сервитьорка

Мария  КалендерскаМария Календерска, която нашумя пред последната седмица с това, че роди извънбрачен син на Бареков, започнала кариерата си като сервитьорка. 

Дълго време тя разнасяла табли с чаши на клиентите, но била забелязана от собствениците, които за награда за трудолюбието й я повишили до ранг управител на заведението.

После „творческата“ й биография се губи, докато се записва в „Сървайвър“, но там не й върви и е една от първите изгонени.  Самата Мария се хвали, че майка й е италианка и от нея била наследила сините си очи и екзотичната красота. По-скоро е възможно де е наследила косата от майката, но историята мълчи. Баща й пък бил лекар.

С Бареков се запознали покрай телевизията и тя даже имаше временна кариера в тв7, но после покрай тайния си любим се отдала на партийна дейност. В момента младата майка заема висок ръководен пост в ББЦ.

Притиснат от журналистите, Бареков призна извънбрачния си син Александър, но не каза коя е майката. Бебето се родило при пълна секретност в Правителствена болница, а таткото чакал новината на мобилния си телефон.

В момента чак политолозите се надпреварват да гадаят как ще се отрази неочакваното бебе на изборните резултати на партията на баща му, като повечето смятат, че появата на  малкия Александър ще повлияе негативно на симпатизантите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *