Шок! Милица Гладнишка заработвала в Гей Бар! Виж Тук:

Преди да стане известна покрай сериала „Етажна собственост” и от участието си в шоуто „Като две капки вода”, Милица Гладнишка заработвала като обикновена сервитьорка.

Но не в България, а в Лондон. И не в обикновен бар, а в специален такъв – само за гейове!!!

А причината да се озове там била любовта.

Актрисата стегнала багажа и отлетяла за британската столица заради тогавашния си приятел. В английската столица той си бил намерил доста добре платена работа, а Милица решила да хукне след него, за да не се разделят. Без да се замисли, тя оставила артистичната си кариера тук и… преминала Ламанша. Разбира се, в нито една театрална група в Лондон не я чакали с отворени обятия, затова нашенската джаз-театралка се примирила с ролята на сервитьорка, която изпълнявала по 8 часа на ден.

Аз съм си такава- непоправима романтичка! Щом стане дума за любовта- отивам и накрай света“, обяснява вдъхновено Гладнишка.

На британска земя тя все пак решила да се усъвършенства и записала да учи джаз пеене. Но за да бъде самостоятелна и да си плаща уроците, приела работата в гей бара.

Посетителите на хомо гнездото наистина се обичали, свидетелства Гладнишка: „Държаха се за ръце и се гледаха влюбено. Бяха тихи, вежливи, винаги оставяха големи бакшиши и цялата атмосфера в заведението беше напоена с любов.

Сред тях имаше стари, млади… всякакви! И това, което ги обединяваше, бяха истинските чувства помежду им като общонст.

Аз също бях влюбена и ги разбирах. Сприятелих се с част от постоянните клиенти, винаги се радвах да ги видя, и те мен. Приемаха ме за тяхна сестра. Понякога ми се изповядваха, понякога ми носеха цветя… ей така, в знак на приятелство!

В това гей заведение срещнах много сродни души и се чувствах точно на мястото си“, откровеничи актрисата.

Идилията на Гладнишка с нейните хомо-приятели приключила след жестока кавга с гаджето й. Двамата с него ту се сдобрявали, ту се сдърпвали… докато накрая тя не си събрала багажа и не се прибрала в България.

От онзи емигрантски живот съжалявам единствено за приятелите, които оставих в бара. Някои бяха много забавни и артистични. Караха ме да се чувствам като у дома си“, разказва Милица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *