Руса Сервитьорка Сложи Рога на Лора Крумова!

Лора кримова сотирЛора Крумова е поредната нещастна съпруга сред тв. водещите.

Тя е в доста обтегнати отношения с мъжа си Сотир и му се сърди,  заради залитането му по кипра сервитьорка. Всяка неделя Лора карала Сотир да я води и връща от работа след предаването „Комбина“. Младият мъж убивал времето докато я чака в близкото заведение „Харем”, което било в същата сграда, от която се излъчвало предаването.

Докато дремел и чакал тя да разпита всичките си гости, мъжът се сближил със симпатичната сервитьорка Мария и двамата станали много близки. Постепенно близостта им прераснала в нещо повече и Сотир не висял през цялото време в заведението, а започнал да изчезва с Мария незнайно къде. Като се връщал минути преди края на предаването, за да посрещне жена си.

Идилията продължила няколко месеца, докато неизбежните доброжелатели не снесли на Лора какво се случва под носа й. Тя яко се разлютила и последвал щур семеен скандал.

За да отмъстят на Мария, Лора и приятелката й Галя Щърбева непрекъснато започнали да ходят в заведението и да тормозят сервитьорката. Непрекъснато я заливали с поръчки, капризничели, връщали ги, правили й забележки на висок глас, подигравали й се, оплаквали се на управителя. Докато в един момент нервите на момичето не издържали и то напуснало работа.

Така Лора извоювала победа на всички фронтове. Хем изгонила любовницата на мъжа си, хем му натрила носа.

Тя да внимава, защото ако продължи да трупа килограми, Сотир наистина ще си намери някоя по-слабичка и този път ще го направи тайно, говорели колегите на закръглената водеща, като непрекъснато я приканвали да започне диета, но тя не искала и да чуе да се раздели с вкусните ястия по ресторантите и вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *