Николета и Валери се Разведоха! Хищната Плеймейтка докара Божинов до Просешка Тояга!

Валери НиколетаВалери Божинов и Николета Лозанова успяха да скрият развода си от медиите и да не го превърнат в цирк с много зрители.

Те прекратиха брака си тайно  миналата седмица, а молбата е подадена от мургавата вече бивша съпруга. И докато сватбата им беше едно от най-обсъжданите събития и на нея не присъстваха само президентът, премиераът и градския духов оркестър, то разводът мина направо по терлици.

Валери доста се дърпаше от съдебната зала, тъй като не знаеше с колко ще го одруса голямата му любов, но накрая бе принуден да отстъпи. Преди това адвокатите на двамата броили всяко евро на футболиста и изчислявали кога е придобито и има ли права над него Николета. Едните се борели да запазят имуществото му, а другите да го докарат до просешка тояга.

В крайна сметка се стигнало до споразумение, а Лозанова забогатяла с огромна сума. Тя не само взела общото им жилище, но и половината пари от спестяванията и трансферите на футболиста. Дори имало договорка да прибави към сметката си и половината обезщетение, което футболистът ще спечели заради това, че го изгониха неправомерно от „Спортинг“.

Останал почти по гащи и по две скъпи коли, Валери пък спечели правото да вижда дъщеря си Никол два уикенда в месеца, както и един цял месец в годината. Дали и кога ще намери време да го прави е друг въпрос. Освен това той трябва да плаща по 4 000 лева издръжка на детето си, докато то навърши пълнолетие.

Николета била извън себе си от щастие от изгодната сделка, която сключили адвокатите й. Валери пък се изнизал посрамен и омерзен от задния вход на съда и не искал да се вижда с никого.

Футболистът се зарекъл, че няма да се жени повече и няма да прави деца, тъй като му излизали много солено. Щял да мине на малки котета, или на краткотрайни връзки, докато не е изгубил и гащите си заради хищните жени около себе си.

Виж романтичната сватба на Николета и Валери, която приключи с Опустошителен за футболиста Развод!!!
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *