Съпругът на Ани Салич Профука 300 бона на Покер! Развеждат се!

Ане БраянкоЧерна серия е подгонила  Бранко Салич,  съпруга на водещата Ани Салич.

Бурята е толкова голяма, че лицето на новините хвърля мълнии и на прекалено своенравния сърбин този път няма да му се размине. Бойната дама вече е подала молба за развод и смята да не я изтегля, както правеше досега.

Причината не е тривиална –  семейна кавга или изневяра. Бранко често напускаше семейното ложе с някоя временна забежка, но този път кротува. Забежките Ани му прощаваше, но сегашната му постъпка е непростима според нея. Любимият й профукал 300 хиляди лева на покер. И това не били семейни пари, а заем, взет не от кого да е, а от Коко Динев.

Съпругът на Ани отдавна залитал по хазарта, но досега губил малки суми, или поне поносими.  Имал проблеми със страстта си по залаганията от години, но двамата все успявали да прикрият напрежението в семейството и със собствени сили да го потушат.

Точно страстта на Бранко по картите, а не по жените на няколко пъти ги докара до раздяла, която веднъж продължи цяла година. Но пак се събираха в името на децата.

Бранко винаги се връщал посрамен, обещавал, че повече няма да прави така, ставал примерен съпруг и давал всичките пари на жена си. От своя страна тя му отпускала всеки ден само за обяд, кафе и цигари и той чинно се побирал в бюджета си. След време обаче пак започва с хазарта, като взимал тайно от Ани заеми с надеждата, че тя няма да разбере.

Последния път обаче сърбинът взел баснословна сума. Дори да продадат къщата си на село, пак нямало да могат да съберат парите и да ги върнат на Коко Динев. А хазартния бос пък не бил склонен да ги чака.

Ани се нахвърлила с грозни думи срещу съпруга си, обвинила го, че е проиграл бъдещето на двете им деца и го натирила от семейното ложе. Освен това подала молба за развод, като го заплашила, че този път прошка няма да има. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Много го е търпяла даже! То това не е живот да живееш във вечно напрежение,че пак ще се издъни!Да го наритва и да си гледа живота!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *