Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ани Салич изрита Бранко

Ани СаличАни Салич безцеремонно изрита мъжа си. Водещата се раздели окончателно със съпруга си Бранко, с когото от години не са семейство за пример.

Светската  двойка най-после  решила да сложи край на продължилата близо пет години агония на брака си. Двамата ту се разделяха, ту се събираха, ту оставаха заедно заради децата си Хана и Лазар, но нещата не вървяха.

В края на октомври те поговорили сериозно и решили, че няма смисъл да продължават да се опитват да си дават шансове и да чакат любовта отново да ги споходи и да си простят всички залитания встрани.  Те преценили, че агонията е безсмислена и  всеки трябва най-после да поеме по свой собствен път.

Съседи довериха,  че Бранко се е изнесъл от семейното жилище през ноември, като си е взел само дрехите и колата. Сега идвал само през уикендите и извеждал децата по ресторанти, сладкарници и молове.

Този път причината за раздялата не била любовна връзка на единия или другия,  а защото бързането, работата, непрекъснатите отсъствия на единия от къщи, тичането по бизнесдела просто ги отчуждила. Те нямали време да се видят и да живеят като семейство, а все за някъде бързали. И накрая започнали да се гледат като непознати и да се чувстват като такива. Ани споделяла с приятелки,  че отдавна  не изпитва никакви чувства към партньора, приемала го като приятел и  баща на децата си. Даже не го ревнувала, ако чуела за някаква негова забежка. Което значело, че любовта отдавна си е отишла, а те даже не са усетили кога.

Те живеели толкова скучно, че даже не излизали заедно на ресторант, или по светски събития. Бранко гледал телевизия и заспивал на дивана, а тя в спалнята.

Чудното обаче е, че никой не е подал молба за развод и макар и в различни апартаменти, продължават да живеят по инерция.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *